360292.jpg
Vihdoinki sain torkkupeitteen valmiiksi ystävän tulevalle vauvalle.Alkaa h- hetki meinaan olla aika käsillä. Sen verran tein kirjan ohjeeseen muuoksia että naruista tein kaksiväriset kolmivärisen sijaan kun minusta ne oli niin sekavan näköiset. Sekä ompelin peitteen toiselle puolelle plyyssisen kankaan jotta peite myön lämmittäisi. Tuleva äiti ainakin oli mielissään lopputuloksesta.


 360295.jpg
                   - Nukkuva Emily kehyksiin -

 360298.jpg
 Minulla on ollut tämä kuva Emilystä ensimmäisenä päivänä kotonaan omassa sängyssä     yöpöydälläni sellaisenaan koska en ole löytänyt siihen mieleisiä kehyksiä. Jostain kätköistä löysin vaaleanpunaista itse tehtyä paperia ja sain idean tehdä tausta kuvalle. Ajettelin vielä etsiä kuvaan tummanruskeat syvät kehykset.

 360297.jpg

Emily on jälleen kasvanut aivan silmissä ja siitä kuva todisteena. Omissa silmissäkin tyttö venyy joka päivä. Koska meillä on vielä aikaa seuraavaan neuvola käyntiin päätin mitata pituuden itse. Viimeksi yksi vuotis neuvolassa Emily oli n.76cm ja nyt hän on neljässä kuukaudessa kerennyt venähtää 82,cm:iin. Täytyy sanoa että äiti jää kohta lyhyeksi jos sama meno jatkuu.