Raskausviikot 18+2

Nyt on käynyt olo jo jonkin verran tukalaksi. Mahasta on tullut iso jalkapallo.
En kyllä millään voisi uskoa että raskausviikkoja on vasta 18,kauhistuttaa jo pelkkä ajatus vatsan koosta muutaman viikon päästä.
Tapasin tänään ystäviäni kaupungilla ja melkoinen koetin kivi tuo olikin,kyllä liikkuminen on jo hankalaa ja tekee kipeää eikä henki meinaa oikein kulkea. Vitsailtiinkiin jo asiasta että koska kulkemiseni on niin hidasta ja etappina on aina lähin tuoli,voisin hyvin harkita retkijakkaraa.Sehän kulkisi jatkuvasti mukana eikä tarvitsisi tuskailla kuinka pitkä matka on vielä lähimmälle penkille.
Olen jo jonkin aikaa tuntenut kaksosten liikkeet,alimpana olevan liikkeet on helpompi tuntea varsinki istuessa kuin "yläpedillä" olevan. Ultrassa ei tullut puheeksi missä molemmat istukat sijaitsevat jotta ylhäällä olevan istukka on sellaisessa kohdassa mikä estää tuntemasta liikkeitä en ala turhaan kauhistelemaan liikkumattomuutta.
Emilykin on opetellut sanomaan "kaks vauvaa" ja muistaa siitä aina sopivin väliajoin mainita,ihan jos vaikka äidiltä on päässyt faktat unohtumaan. Eräänä päivänä olin Emilyn kanssa bussissa ja siellä oli rouva vauvansa kanssa.Emily ihasteli aikansa vauvaa ja muisti yhtäkkiä "äitin mahassa,KAKS VAUVAA!" ja oli niin ylpeä sanoessaan sen.Ihan kuin toinen olisi pistänyt paremmaksi.

                                                               861432.jpg

Nyt kun pahoinvoinnista olen selvinnyt on käsityöt alkanut taas maistua.Sisko pyysi tekemään itselleen huppukaulahuivin.Mitään suoraa ohjetta en siihen löytänyt mutta soveltamalla sain tulosta aikaan.Tekele on miltei valmis,itseni tuntien ja tylsistymistä välttäen oli aloitettava toinen työ rinnalle joka sitten valmistui kädenkäänteessä.Eli tein Emilylle toppi/slipoverin,en tiedä kumpaa se enemän on.

948211.jpg

Toppi on tehty seitsemän veljestä-langasta ja ohje on todella simppeli,löysin sen viime jouluna lahjaksi saadusta koukussa-kirjasta tosin tein vaan siitä lapselle sopivan mallin. Topin värit sopivat Emilylle kuin nenä päähän ja meinaankin tehdä vielä jotain samansuuntaista kyseisistä väriyhdistelmistä.

Emily 2v.
           
                                  948177.jpg